Gå til innhold Gå til meny Gå til kontaktskjema
Jørgen Kaasa, leder for Bouvet Sandvika & Drammen

Aktuelt

Bouvet flytter inn i SporX

Bouvet ønsket et moderne bygg med sterk bærekraftprofil.

Konsulentselskapet valgte seg SporX. De har nå signert leiekontrakt og skal fylle halve 7. etasje med kloke hoder og prosjekter.

Trengte et nytt samlingssted

– Vi har mange ansatte i Drammen, forteller Jørgen Kaasa, leder for Bouvet Sandvika & Drammen. Drammensere er lojale og stolte av byen sin! Til daglig er cirka 30 av våre 1800 ansatte tilknyttet vårt Drammenskontor. Vi er jo konsulenter, så vi bruker mye av tiden ute hos kunder. Men vi har også et klart behov for lokaler som fungerer som et samlingssted – både faglig, sosialt og for prosjektarbeid.

Bouvet har 11 kontorer i Norge og tre kontorer i Sverige, og etablerte seg i Drammen i 2020. Nå forbereder de seg på å flytte inn i SporX.

– Vi flytter i februar 2022. Den viktigste grunnen var nok at vi ønsket et moderne bygg med en sterk bærekraftprofil. I tillegg vil det være spennende bedrifter i bygget, kanskje spesielt knyttet til teknologi og teknologiinnovasjon som vi også driver med. Vi gleder oss til å flytte inn, sier Kaasa.

Suksessbedrift med lokalt engasjement

Suksessbedriften Bouvet er et norsk selskap notert på Oslo Børs. De bistår noen av landets største private og offentlige selskaper med digitalisering, og omsatte for i overkant av 2,4 milliarder i 2020. 

– Vi jobber blant annet med det norske strømnettet, i helsesektoren, politi og forsvar, og i transportsektoren. Spennende kunder og prosjekter som bygger fremtidens samfunn, sier Kaasa.

Har dere lokale kunder?

– Ja, vi jobber med ganske mange i og rundt Drammen! For eksempel Glitre Energi, Statens Vegvesen, Uloba og Husbanken. Vi er lokalt engasjerte gjennom medlemskap i næringsforeningen, og vi var hovedsponsor til TEDx Drammen i år. Lokal tilstedeværelse er viktig for oss, smiler Kaasa. 

Vi ønsker Bouvet velkommen til SporX i februar. 

Relaterte saker

Bouvet flytter inn i SporX
Bouvet flytter inn i SporX
Bouvet ønsket et moderne bygg med sterk bærekraftprofil.
Les mer
Gå til innhold